3МТ такмичење за младе из БиХ: Сјајна прилика за студенте бх. поријекла-Продужен је рок за пријаву студената

Босанскохерцеговачка организација БХ Футурес Фоундатион (БХФФ) обавијестила је младе заинтересоване за учешће у 3МТ (3 Minutes Thesis) такмичењу, да је рок за пријаве продужен до 9. маја 2021. године.

Босанскохерцеговачка организација BH Futures Foundation (БХФФ) у сарадњи са Асоцијацијом за напредак науке и технологије и Босанскохерцеговачко-америчком академијом умјетности и наука (БХАААС) организује 3МТ (3 Minute Thesis) такмичење за студенте bachelor и мастер студија у Босни и Херцеговини, али и студенте босанскохерцеговачког поријекла који студирају широм свијета.

Уколико се бавите науком и радите свој истраживачки рад (завршни рад, мастер тезу или неко истраживање са вашим професором), ово је ваша прилика да се докажете свијету!

КАКО УЧЕСТВОВАТИ У ТАКМИЧЕЊУ

Ваш задатак је да снимите видео у трајању од три минуте, путем којег ћете свој рад објаснити јавности. То треба да учините на српском/хрватском/босанском или енглеском језику.

Жири који ће одлучивати о најбољим радовима чине 150 судија бх. поријекла из 30+ земаља. Ово такмичење је прилика да импресионирате не само жири, већ и јавност.

Наградни фонд за студенте са најбољим радовима износи преко 10.000 ковертибилних марака, а осим тога вас очекује и изненађење од спонзора.

– 3МТ такмичење је доказано као један од најбољих алата у представљању ваших научних, комуникацијских и професионалних вјештина, поручују из БХФФ-а.

Више информација о такмичењу и аплицирању можете пронаћи овдје.

Иначе, БХФФ је претходно организовао 3МТ такмичење за докторанте бх. поријекла, а овдје можете прочитати више о истом и погледати нека од излагања.