Prva godina Druga godina Treća godina Četvrta godina Master Magistarski Doktorski studij

Догађаји

26.10.2017+++

  • Почетна
  • Догађаји
  • Амбасадор Венецуеле у посјети Правном факултету

Амбасадор Венецуеле у посјети Правном факултету


На позив Студентског парламента Универзитета у Бањој Луци и Уније студената Републике Српске данас је на Правном факултету Универзитета у Бањој Луци боравила амбасадор  Венецуеле у Београду Њ.Е. др Дија Надер де Ел Андари. Примиле су је продекан за научно-истраживачки рад нашег факултета проф. др  Љиљана Мијовић и проректор за међународну сарадњу Универзитета у Бањој Луци проф. др Биљана Антуновић. У краћем разговору упознале су угледну гошћу са радом Правног факултета и Универзитета, послије чега је Њена екселенција одржала предавање за студенте на тему ,,Актуелна политичка ситуација у Венецуели“.


Опширно је говорила о својој држави, њеном географском положају, природним богатствима и незавидним политичким приликама. Осврнула се и на проблем сецесионизма у свијету и двоструких аршина у међународном праву.
Њена екселенција амбасадор је универзитетски професор у пензији. Прије дипломатске каријере која је почела послије пензионисања радила је као професор физике на Универзитету у Маракаибу у родној Венецуели.


Датум објаве - 26.10.2017

Повезани чланци


Нисте задовољни добијеним информацијама?

Све информације о упису можете добити на линку Информације о упису