Prva godina Druga godina Treća godina Četvrta godina Master Magistarski Doktorski studij

Догађаји

12.10.2017+++

  • Почетна
  • Догађаји
  • Добродошлица новим члановима ННВ

Добродошлица новим члановима ННВ


Сједница Научно-наставног вијећа Правног факултета, одржана 10.10.2017. године, почела је са честиткама и поклонима.  Декан, проф. др Жељко Мирјанић пожелио је добродошлицу новим члановима Научно-наставног вијећа који су од 1. октобра у радном односу на нашем Факултету. Доцент др Бојана Васиљевић Пољашевић изабрана је  за одговорног наставника на предмету Финансијско право, а Босиљка Чубриловић за сарадника- асистента на предмету Грађанско право. Њима, као и асистенту Игору Поповићу, који је са одликом завршио мастер студиј на Правном факултету Универзитета у Београду, декан је уручио скромне поклоне.
На сједници, Научно-наставно вијеће је разматрало  информацију о упису студената на други циклус студија. Констатовано је да се послије два уписна рока за осам студијских програма највише кандидата пријавило за студијске програме Грађанско право, Пословно право,Кривично право и Међународно право.
Научно-наставно вијеће је именовало декана, проф. др Жељка Мирјанића за главног и одговорног уредника публикација које издаје Правни факултет Универзитета у Бањој Луци. Усвојена је и Одлука о условљеним наставним предметима на  првом циклусу студија. Било је ријечи и о поступку провјере оригиналности завршних радова на  другом и трећем циклусу студија.
Прихваћен је и извјештај комисије за избор наставника у више звање, тј. звање ванредног професора за ужу научну област Ауторско право и право индустријске својине за наставни предмет Право интелектуалне својине. Усвојен је и  извјештај комисије за избор сарадника за  ужу научну област Пословно (Трговинско) право и право друштава.

Датум објаве - 12.10.2017

Повезани чланци


Нисте задовољни добијеним информацијама?

Све информације о упису можете добити на линку Информације о упису