XV Такмичење у бесједништву студената Правног факултета у Бањој Луци

У четвртак, 27. 6. 2019. године, са почетком у 18 часова, одржаће се традиционално, XV Такмичење у бесједништву студената Правног факултета у Бањој Луци.

Центар за реторику и говорништво „Institutio oratoria“ постоји преко 15 година на Правном факултету Универзитета у Бањој Луци, а под руководством проф. др Николе Мојовића. У Центру студенти уче како да лијепо говоре и аргументовано износе своје ставове о друштвеним проблемима. Сваке године поводом Видовдана, Центар организује такмичење у бесједништву

Почетак

27 јуна, 2019 - 6:00 pm

Завршетак

27 јуна, 2019 - 12:00 am

Адреса

Булевар војводе Степе Степановића 77, 78000 Бања Лука   Погледај мапу

Центар за реторику и говорништво „Institutio oratoria“ постоји преко 15 година на Правном факултету Универзитета у Бањој Луци, а под руководством проф. др Николе Мојовића. У Центру студенти уче како да лијепо говоре и аргументовано износе своје ставове о друштвеним проблемима.

Сваке године поводом Видовдана, Центар организује такмичење у бесједништву за студенте нашег факултета. Петнаесто такмичење биће одржано 27.06. у 18 часова. Студенти ће се такмичити у три категорије: 1. слободна тема, 2. задата тема и 3. импровизација. Такмичаре ће оцијењивати стручни жири, у чијем саставу сваке године буду истакнуте личности из високог образовања, правосуђа и умјетности.

Позивамо све љубитеље лијепе ријечи да присуствују овом такмичењу и пружа подршку нашим студентима. Публика неће бити само посматрач, већ активни учесник у додијели најважније награде – награде публике.

ВИШЕ ДЕТАЉА

Телефон

051/339-001

Е-пошта

info@pf.unibl.org

У четвртак, 27. 6. 2019. године, са почетком у 18 часова, одржаће се традиционално, XV Такмичење у бесједништву студената Правног факултета у Бањој Луци.

ПОТВРДИ СВОЈ ДОЛАЗАК