ЈАВНИ ПОЗИВ СТУДЕНТИМА ЗА УЧЕШЋЕ У РАДИОНИЦИ

ЈАВНИ ПОЗИВ СТУДЕНТИМА ЗА УЧЕШЋЕ У РАДИОНИЦИ

Електротехнички факултет Универзитета у Бањој Луци у сарадњи са организацијом „Мост Исток Запад у БИХ“ и амбасадом САД у БиХ, позива све заинтересоване студенте да се пријаве за учешће у радионици „Кориштење снаге сарадње“ која ће бити одржана у уторак 20.10.2020. године од 11 h до 15 h у просторијама ЕТФ Универзитета у Бањој Луци.

Радионицом ће на тему преговарања и постизања компромиса, руководити и предавати експерти из области дипломатије, преговарања и изградње мира, са освртом на 25 година од потпсивања Дејтонског мировног споразума.

Предавачи су експерти и дипломате, бивши амбасадори БиХ: Јакоб Финци, Ламија Тановић, Драшко Аћимовић, Игор Давидовић, Есад Бајтал, Златко Хаџидедић и др. те уводничар и модератор Роберт Јовановић.

Пријаве се могу слати до 19.10.2020. године на е-маил адресу office@ewbbih.com, а изабрани кандидати ће бити обавијештени о свом учешћу у радионици.

Пријава треба да садржи: Име и презиме, е-маил, телефон, град и која је година којег факултета, уз напомену просјека оцјена.

По три студента са сваког универзитета из шест градова у БиХ (Сарајево, Бања Лука, Мостар, Тузла, Бијељина, Брчко) учествоваће на напредној дводневној конференцији у Јајцу од 20. до 22. новембра гдје ћемо заједно донијети закључке консензусом у виду симболичне Декларације о будућности Босне и Херцеговине, коју чине Федерација БиХ , Република Српска и Дистрикт Брчко .

На напредној радионици сви трошкови пута и пансиона студентима ће бити плаћени.

Више о томе: https://ewbbih.com/harnessing-the-power-of-collaboration-koristenje-snage-saradnje