Колегијум Правног факултета одржао сједницу

Колегијум Правног факултета одржао сједницу

Колегијум Правног факултета одржао је 29.4.2020. редовну сједницу у циљу сагледавања досадашњег тока и даљег извођења наставе по систему учења на даљину, те припрема за упис нових студената на прву годину студија. 

Како је констатовано, настава се одвија према наставном распореду по систему учења на даљину, на свим годинама редовног студија, а у складу са добијеним упутствима од стране Универзитета. У циљу даљег развоја новог начина извођења наставе биће организована онлајн анкета међу студентима. Студентима је сваког радног дана у току радног времена доступна литература у библиотеци Факултета.  

На Факултету су предузете санитарне мјере како би се обезбједило одржавање испита на начин и у роковима који одреди Сенат Универзитета. Студенти ће бити благовремено обавијештени о испитним роковима и терминима. 

У циљу припреме матураната за упис на прву годину студија, на сајту Факултета је  објављен Приручник за припрему пријемног испита. Послије завршетка наставе у средњим школама, Факултет ће за матуранте организовати краћу онлајн припрему за пријемни испит, који је предвиђен за крај јуна или почетак јула, као и претходних година.

Све информације о упису биће и убудуће доступне ОВДЈЕ.