Конкурс за суфинансирање научно-истраживачких пројеката

Конкурс за суфинансирање научно-истраживачких пројеката

Ријеч је о финансијској подршци пројектима из области основних, примијењених и развојних истраживања на слободну тему по избору пројектног тима.

Пријаве приједлога пројеката могу се подносити за једногодишња истраживања. Министарство науке и технологије издвајаће максимално до 30.000 КМ за суфинансирање одобреног приједлога пројекта. Дужност сваке од организација која буде конкурисала је да обезбиједи суфинансирање у износу од 20 одсто буџета научноистраживачког пројекта.

Конкурсну документацију слати поштом на адресу: Министарство науке и технологије, Трг Републике Српске бр. 1, 78000 Бања Лука, са обавезном назнаком „Пријава на конкурс за суфинансирање научноистраживачких пројеката у 2018. години“. Пријаве се могу доставити и директно на централни протокол Владе Републике Српске (Административни центар Владе Републике Српске, ламела А, приземље).

Министарство ће објавити прелиминарне резултате спроведеног избора на својој интернет страници.

Конкурс је отворен до 31. октобра 2018. године, а текст конкурса налази се овдје.

 

Више на : http://www.vladars.net/sr-SP-Cyrl/Vlada/Ministarstva/mnk/media/vijesti/Pages/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%81-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%BA%D1%83%D1%80%D1%81%D0%B8.aspx