Међународни научни и стручни форум под називом «Primakov Readings» – Москва

Примаков национални истраживачки институт свјетске економије и међународних односа и Примаков Ценар за спољнополитичку сарадњу позивају вас да учествујете на међународном научном и стручном форуму под називом  «Primakov Readings» који ће се одржати у Москви у периоду 10-11. јуна 2019. године. Тема Форума за 2019. годину је „Повратак у сукобе: постоји ли алтернатива?“.
8. јуна у склопу истог догађаја биће одржана секција за младе у виду округлог стола на тему „Кризе и конфликти будућности“, гдје ће учесници моћи да представе своју визију тренутних и будућих трендова развоја међународних односа и система међународне безбједности. Побједници овог такмичења ће добити прилику да учествују на главном панелу форума, док ће остали учесници округлог стола моћи да прате главни панел форума као гости.
Учестововати могу лица до 35 година, који се специјализују за област свјетске економије, политичких наука и међународних односа, међународног права, међународне сигурности, социологије и демографије или историје.
Превоз, храна и смјештај су плаћени од стране организатора, но треба имати у виду да је радни језик форума руски.
Крајњи рок за апликације је 21. април 2019. године.

Више информација  на линку https://www.imemo.ru/index.php?page_id=502&id=4884