Обавјештење – Управно право (општи и посебни дио)

Обавјештавају се студенти треће године студија, студенти који обнављају трећу годину студија и студенти четврте године студија који нису положили наставни предмет Управно право (општи и посебни дио), да се I колоквијум из овог наставног предмета одгађа за уторак, 22. 12. 2020. године, због одржавања студентских избора. Предавања из Управног права (општи и посебни дио) ће се одржати према утврђеном распореду, у уторак 15. 12. 2020. године.

Позивају се студенти који намјеравају да полажу I колоквијум да се пријаве путем електронске поште bojan.vlaski@pf.unibl.org, најкасније до 20. 12. 2020. године (није потребно пријављивати се студентима који су до сада правили спискове студената који приступају колоквијуму, јер ће због различитих категорија студената који имају право приступити колоквијуму предметни наставник сачинити јединствен списак). 

Распоред полагања првог колоквијума по групама (у циљу поштовања препорука Института за јавно здравство Републике Српске) биће објављен 21. 12. 2020. године.