Обавјештење – налози за студенте на интеренет домену Факултета

Обавјештење – налози за студенте на интеренет домену Факултета

Према одлуци ректора Универзитета у Бањој Луци и инструкцији Министарства  за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво Републике Српске, Правни факултет ће организовати наставни процес на даљину путем система Google Classroom. Овај систем пружа студентима приступ материјалима на предмету, упуте од стране наставника/сарадника те могућност интеракције са другим студентима.

Наставници/сарадници имају активне имејл налоге на домену Факултета и за своје предмете ће креирати странице, а затим ће код за приступ поједином предмету бити објављен на сајту Факултета https://pf.unibl.org/kodovi-uchene-na-dalinu/.

Да би користили  Google Classroom, студентима је креиран имејл налог на интернет домену Факултета. Студентима којима је раније креиран налог и који имају активан статус нису креирани нови налози.

Имејл адреса студента прављена је на принципу  ime.prezime@student.pf.unibl.org (енглески алфабет), док је лозинка направљена од броја индекса (цифре, коса црта, цифре) и три нуле на крају.

На примјер:

Лозинке: 01/20000, 12/19000, 123/18000 итд.

Када наставници/сарадници направе страницу предмета бићете обавијештени путем веб странице Факултета и путем налога на друштвеним мрежама.

Видео упутство за кориштење онлајн учионице можете пронаћи у наставку:

Сва питања у циљу подршке и појашњења шаљите на имејл адресу milica.pejovic@pf.unibl.org.