ОБАВЈЕШТЕЊЕ О НАЧИНУ ПОЛАГАЊА ИСПИТА – Међународно приватно право

ОБАВЈЕШТЕЊЕ О НАЧИНУ ПОЛАГАЊА ИСПИТА – Међународно приватно право

Обавјештавамо студенте да ће се испити из наставног предмета Међународно приватно право одржати усмено у кабинету предметног наставника бр. 73 (2. спрат), уз примјену мјера препоручене социјалне дистанце и здравствене заштите (дезинфекција простора и ношење заштитних маски). 

У кабинету ће истовремено бити два студента, док ће остали чекати у сали бр. 78 (други спрат), поштујући прописана ограничења социјалне дистанце. Након што прозвани студенти заврше испит, наредна два студента из сале ће бити прозвана и приступиће усменом испиту. Примјењиваће се азбучни редослијед прозивања. 

Уколико број студената који су приступили испиту буде већи од броја који је дозвољен у сали, један дио ће чекати да буде прозван у башти Факултета.

На дан одржавања испита студенти су дужни да 10 минута прије почетка испита дођу у салу бр. 78. Предметни наставник ће прије почетка испита утврдити који студенти су приступили испиту и упознати их са потребним детаљима.

Подсјећамо студенте да је обавезна дезинфекција руку на улазу у зграду Факултета, као и ношење маски током испита, али и током чекања у сали.