Обавјештење за студенте IV године – Међународно приватно право

Обавјештење за студенте IV године – Међународно приватно право

Настава из предмета Међународно приватно право у академској 2020/2021. години одржаваће се непосредно (уживо), у учионици IV године (сала 78), према распореду који је објављен, тако што ће студенти пратити наставу подијељени у двије групе. 

За прву групу (редовни студенти чије презиме почиње словима од А-М) настава почиње четвртком од 9.00 часова а за другу групу (редовни студенти чије презиме почиње словима од Н-Ш) настава почиње четвртком од 11.00 часова.

Ванредни студенти могу да прате наставу заједно са редовним студентима распоређенима у другу групу. Уколико неко од ванредних студената није у могућности да присуствује настави у јутарњем термину, одговорни наставник ће одржавати наставу за ванредне студенте и у поподневним терминима према распореду наставе за ванредне студенте који је објављени на огласној плочи. 

У случају погоршања епидемиолошке ситуације, сагласно мјерама које буду прописане од надлежних институција или из других оправданих разлога, о преласку на наставу on line студенти ће бити благовремено обавијештени.