Prva godina Druga godina Treća godina Četvrta godina Master Magistarski Doktorski studij

Догађаји

13.12.2017+++

  • Почетна
  • Догађаји
  • Обустављена настава на Универзитету у Бањој Луци

Обустављена настава на Универзитету у Бањој Луци


Настава на свим факултетима/Академији умјетности Универзитета у Бањој Луци, обустаљена је због вандредне ситуације настале због временских непогода, које су начиниле велику материјалну штету на студентским павиљонима I, II и III Студентског центра ’’’Никола Тесла’’,  одлучено је на данашњој вандредној сједници Проширеног колегијума УНИБЛ.
Настава је обустављена до 22. децембра  2017. године.
На сједници је одлучено да ће Универзитет у Бањој Луци у наредних седам дана у сарадњи са свим надлежним институцијама предузети хитне мјере како би се ријешиили настали проблеми.
Такође, формиран је Штаб за координацију у ванредној ситуацији поводом временских непогода. Задатак Штаба је да предузме све неопходне мјере и координише рад са свим надлежним институцијама и организационим јединицама Универзитета у Бањој Луци како би се ријешио смјештај и превоз студената  и како би се санирале настале штете на објектима Универзитета у Бањој Луци и студентским павиљонима I, II и III.
На ванредној сједници били су присутни и министар просвјете и културе Републике Српске др Дане Малешевић, Зоран Бабић, директор ЈУ Студентски центар „Никола Тесла“, те представници студентских организација.


Датум објаве - 13.12.2017

Повезани чланци


Нисте задовољни добијеним информацијама?

Све информације о упису можете добити на линку Информације о упису