Prva godina Druga godina Treća godina Četvrta godina Master Magistarski Doktorski studij

Догађаји

20.06.2017

  • Почетна
  • Догађаји
  • Почела припремна настава за пријемни

Почела припремна настава за пријемни


Данас је на Правном факултету Универзитета у Бањој Луци почела припремна настава за полагање пријемног испита за упис студената у прву годину студија првог циклуса. Добродошлицу заинтересованим кандидатима пожелио је продекан за наставу доцент др Зоран Васиљевић. Том приликом говорио им је о Факултету, условима студирања и предстојећем пријемном испиту и неким другим важним роковима у вези са уписом на факултет. Будући студенти су данас имали прилику да обиђу Факултет и да се на лицу мјеста увјере да су услови за студирање овдје готово идеални.
Припремна настава из Историје и Српског језика и књижевности трајаће два дана, 20. и 21. јуна у периоду од 9 до 13 часова. У Приручнику за припрему пријемног испита, који су добили сви кандидати на улазу у салу налази се по 200 питања из предмета из којих ће се полагати пријемни испит. Управо о тим питањима говориће на својим предавањима проф. др Здрава Стојановић и професор  Српског језика и књижевности Драгана Милинчић


Предаја докумената за упис на Факултет траје од 19. до 23. јуна. Пријемни испит је заказан 26. јуна у 9 часова а упис примљених кандидата вршиће се у првој седмици  јула, дакле од 3. до 7. јула. Примљени кандидати који се не упишу у том року губе то право без обзира што су успјешно положили пријемни а њихово мјесто заузимају сљедећи кандидати са ранг-листе.

Датум објаве - 20.06.2017

Повезани чланци


Нисте задовољни добијеним информацијама?

Све информације о упису можете добити на линку Информације о упису