Почео упис нових студената

Почео упис нових студената

Дана, 8.7.2019. године на Правном факултету Универзитета у Бањој Луци је почео упис студената у прву годину студија првог циклуса. Кандидати који су успјешно положили квалификациони испит могу се уписати у периоду од 8. до 12. јула, од  8 до 16 часова у Студентској служби.

У прву годину студија у академској 2019/20. години прва се уписала Тамара Ђурђевић, која је завршила Економску школу у Челинцу са одличним успјехом. Тамара је истакла да је Правни факултет уписала из разлога што је завољела правну групу предмета у средњој школи и има жељу продубити своје знање у тој области.

Првог дана уписа, уписали су се и Лука Ђурановић, Милан Комљеновић и Марко Драгишић.

– „ Уписао сам Правни факултет јер волим друштвене науке и сматрам да на Правном факултету могу стећи многа практична знања из области којом желим да се бавим у будућности“ – рекао је Милан.

– „ Љубав према праву сам наслиједио од своје мајке која је магистар правних наука. Сматрам да је право једини позив којим бих волио да се бавим.“ – истакао је Марко Драгишић док Лука сматра да студији права пружају широке могућности запослења.