Почео упис студената у првом уписном року

Почео упис студената у првом уписном року

Дана, 8.7.2020. године на Правном факултету Универзитета у Бањој Луци је почео упис студената у прву годину студија првог циклуса. Кандидати који су успјешно положили квалификациони испит могу се уписати у периоду од 8. до 17. јула, од  8 до 16 часова у Студентској служби.

У прву годину студија у академској 2020/21. години први се уписао Дејан Кркељаш, који је завршио Гимназију у Бањој Луци. Дејан је истакао да је Правни факултет уписао јер воли историју и правну групу предмета као и да су га одувијек интересовала правно-политичка питања.

Првог дана уписа, уписале су се и Данијела Миловановић, Романа Балатуновић и Дајана Стокић .

– „Уписала сам Правни факултет јер волим друштвене науке и сматрам да на Правном факултету могу стећи многа практична знања из области којом желим да се бавим у будућности“ – рекла је Данијела.

– „ Љубав према праву сам наслиједила од својих родитеља. Сматрам да је право једини позив којим бих вољела да се бавим а да је Правни факултет Универзитета у Бањој Луци добро организована институција у којој је у великој мјери заступљена студентска пракса.“ – истакла је Романа док Дајана сматра да студији права пружају широке могућности запослења.