Позив на радионицу Јавног наступа

Позив на радионицу Јавног наступа

ВЈЕШТИНА ЈАВНОГ НАСТУПА

К О Н К У Р С

Правни факултет Универзитета у Бањој Луци у сарадњи са Фондацијом Конрад Аденауер Представништво у Босни и Херцеговини организује радионицу Вјештина јавног наступа.

Радиоца ће бити одржана 12.03.2020. године (четвртак) у судници Правног факултета Универзитета у Бањој Луци са почетком у 10 часова. Студенти ће имати прилику да науче о значају јавног наступа у савременом добу, начину писања политичког говора, као и техници јавног наступа као и да учествују у писању говора. Радионица је намијењена за студенте Правног факултета Универзитета у Бањој Луци и Факултета политичких наука Универзитета у Бањој Луци.

Предавачи ће бити виши асистенти Оливера Шево, ма и Игор Поповић, ма и асистенткиња Милица Ристић који су сарадници и ментори у Центру за реторику и говорништво „Institutio Oratoria“. Позивају се заинтересовани студенти да се пријаве путем електронске поште на адресе: olivera.sevo@pf.unibl.org или igor.popovic@pf.unibl.org.

У пријави је потребно навести име и презиме, факултет и годину студија. Број мјеста је ограничен. Конкурс је отворен до 09.03.2020. године (понедјељак).

Програм радионице можете пронаћи  ОВДЈЕ.