Prva godina Druga godina Treća godina Četvrta godina Master Magistarski Doktorski studij

Студентске активности

12.06.2017

  • Почетна
  • Студентске активности
  • Пракса за бољу будућност

Пракса за бољу будућност


Подјелом цертификата студентима, на Правном факултету Универзитета у Бањој Луци успјешно је завршен овогодишњи рад Криминалистичко – форензичкеклинике. Само 20 најбољих студената углавном са четврте године студија који су одслушали и положили групу предмета из кривично-правне области, имали су срећу да у љетњем семеструове академске године у оквиру  Криминалистичко-форензичке клинике слушају предавања и учествују у вјежбама које су изводили истакнути теоретичари и практичари из ове области.


„Интерес студената за учешће у раду ове Клинике био је огроман. Иначе, ово је друга генерација студената Правног факултета која је успјешно окончала теоријску и практичну обуку у  Криминалистичко -форензичкој клиници. Раније смо девет година заредом имали неки сличан облик практичног оспособљавања студената у оквиру наставног предмета Кривично процесно право“, рекао је академик проф. др Миодраг Симовић, који је један од  водитеља Криминалистичко-форензичке клинике.

Водитељи Криминалистичко-форензичке клинике, академик проф. др Миодраг Симовић и доц. др Миле Шикман, најавили су да ће наредне генерације наших студената, полазника ове клинике имати прилику да се упознају и са неким новим теехникама за откривање и расвјетљавања чак и најтежих кривичних дјела.


Датум објаве - 12.06.2017

Повезани чланци


Нисте задовољни добијеним информацијама?

Све информације о упису можете добити на линку Информације о упису