Продужен рок за учешће у IT Girls BizVenture онлајн шампионату за студенткиње и студенте УНИБЛ

Ова игра је намијењена свим студентима и студенткињама Универзитета у Бањој Луци коју су жељни да науче основе предузетништва, испробају своју бизнис идеју у виртуелном свијету, али и забаве се. Посебно охрабрујемо студенткиње да учествују у овом шампионату.

Правила игре:

  • Регистровати профил на страници https://bizventure.ba/. Поред имена и презимена уписати и назив факултета на којим кандидаткиње и кандидати студирају.
  • Одиграти игру и потрудити се око одговора, јер управо одговори чине ваш бизнис модел канвас (Business Model Canvas).
  • Игру је потребно одиграти до краја, снимити цертификат и бизнис модел канвас, и све то послати на info@itgirls.ba најкасније до 10. јануара 2022. до 00.00 часова.

Сви кандидати и кандидаткиње који испуне горе наведено, остварују право учешћа на првом IT Girls BizVenture шампионату. За више инфо доступан је и видео: https://www.youtube.com/watch?v=ojf7rMrkp38 

Стручни жири ће прегледати и оцијенити све пријаве, а три најбоље оцијењена бизнис модел канваса ће бити награђена вриједним наградама као што су: лаптоп, таблет и слушалице, али и подршком у даљем развоју бизнис идеје.

Побједници такмичења ће бити проглашени до 18. јануара 2022. године.

Шампионат се реализује кроз пројекат IT Girls, као прва заједничка активност Универзитета и УНДП у оквиру раније потписаног Меморандума о сарадњи.