Прва велика Шанса – пракса у „UniCredit Bank a.d. Banja Luka“

Прва велика Шанса – пракса у „UniCredit Bank a.d. Banja Luka“

„UniCredit Bank a.d. Banja Luka“ и ове године пружа прилику студентима завршних година факултета економског, правног и информатичког усмјерења да, у међународној компанији која промовише рад у мотивишућем и изазовном окружењу које препознаје и награђује лично залагање и квалитет, стекну своја прва практична искуства кроз програм плаћене стручне праксе „Прва Велика Шанса“.

Студенти ће имати прилику да, током 6 мјесеци трајања стручне праксе, уче и развијају се кроз рад на конкретним задацима главних пословних подручја у Банци уз менторску подршку колега унутар Банке.

У кратком снимку у наставку имате прилику да чујете кратко представљање и изјаве на тему „Прва Велика Шанса“ наших колега из Банке, који су након програма постали дио UniCredit Банке и дошли до свог првог запослења.

YouTube https://youtu.be/x7m7akS95Ao

Позивамо све заинтересоване студенте да се пријаве и искористе своју Прву Велику Шансу и то слањем пријаве која треба садржати биографију и мотивационо писмо на e-mail: hr@unicreditgroup.ba, под насловом „Прва Велика Шанса“.

Рок за достављање пријава је 30.06.2019. године.