Студентска конференција „Анализа рада Уставног суда БиХ“

Студентска конференција „Анализа рада Уставног суда БиХ“

Студентска конференција „Анализа рада Уставног суда БиХ“ одржаће се на Правном факултету у Бањој Луци од 1. до 3. јуна текуће године у организацији Студентског савеза Правног факултета а под покровитељством Кабинета предсједника Републике Српске, предсједнице госпође Жељке Цвијановић и уз подршку Правног факултета.

Конференцији ће присуствовати професори са Универзитета у Бањој Луци као и студенти. Први дан ће се одржати предавања о Уставном суду БиХ док је 3. јуна предвиђен свечани ручак за организаторе и госте.

Данас су организатори на састанку, добили подршку од управе Факултета, декана проф. др Жељка Мирјанића, продекана за научно-истраживачки рад доц. др Бојана Влашког и секретара Драгана Миличића. На састанку испред Студентског парламента Универзитета у Бањој Луци и Студентског савеза Правног факултета присуствовао је потпредсједник Растко Вучић док су испред организационог одбора се представили Александар Василић и Алексеј Инџић. 

Организациони одбор Конференције чине: Наташа Бабић (предсједница орг. одбора), Тамара Алексић, Борис Ђукић, Александар Василић, Филип Новаковић и Алексеј Инџић.