Prva godina Druga godina Treća godina Četvrta godina Master Magistarski Doktorski studij

Догађаји

29.08.2017+++

  • Почетна
  • Догађаји
  • Утврђен приједлог одлуке о одговорним наставницима

Утврђен приједлог одлуке о одговорним наставницима


Научно-наставно вијеће Правног факултета усвојило је на јучерашњој сједници приједлог одлуке о измјенама и допунама  одлуке о одговорним наставницима и сарадницима на првом циклусу студија у академској 2017/2018. години. Најважнија измјена постојеће одлуке о одговорним наставницима односи се на  избор одговорног наставника на предмету Руска правна терминологија.
Наиме, Управа Факултета је пронашла одговарајућег наставника за тај предмет. То је проф. др Радмило Маројевић, редовни професор филолошког факултета Универзитета у Београду.
На листи одговорних наставника за наредну академску годину налази се и доцент др Бојана Васиљевић Пољашевић која ће изводити предавања и вјежбе из наставног предмета Финансијско право.
Осим тога, одговорни наставник на предмету Уставно право у наредној академској години биће доцент др Милан Пилиповић а доцент др Милијана Буха изводиће предавања и вјежбе на наставном предмету Кривично процесно право и предавања из Међународног кривичног права.
Научно-наставно вијеће разматрало је и Извјештај о урађеној докторској дисертацији  мр Недељка Милаковића и  именовало комисију за јавну одбрану.
Вијеће је именовало и комисију за разматрање конкурсне документације и писање извјештаја за избор наставника у звању ванредни професор за ужу научну област Право интелектуалне својине. Било је ријечи и о приједлогу Правилника о извођењу комбинованих студијских програма другог и трећег циклуса на Универзитету у Бањој Луци.

Датум објаве - 29.08.2017

Повезани чланци


Нисте задовољни добијеним информацијама?

Све информације о упису можете добити на линку Информације о упису