Вебинари московског института ,,Еурека“

Вебинари у организацији московског института „Еурека“, биће одржани 18. и 19. септембра 2019. године.

“У оквиру догађаја сваки полазник има могућност да постане и пуноправни учесник онлајн догађаја. Биће то прилика да научите како покренути бизнис, али и да добијете информације гдје стећи високо образовање, која су занимања данас у тренду и како изградити успјешну каријеру“, наведено је у позиву за вебинаре који се одржавају 18. септембра.

У склопу вебинара који су заказани за 19. септембра, учесници ће имати прилику да стекну нова знања о дигиталним финансијским инструментима, струкама будућности, сталном ИТ образовању и другим занимљивим темама.

Сви вебинари су намијењени студентима, наставницима, родтељима и онима који желе стећи нова знања. Више информација налази се у прилозима (Прилог 1Прилог 2).

Презентација на Универзитету у Источном Сарајеву

На Универзитету у Источном Сарајеву 10. октобра биће одржана презентација 10 руских универзитета. Ријеч је о руским универзитетима који су познати у свијету, а на којима се изучавају науке попут физике, техничких наука, економије, музике, културе, али и друге науке. Планирано је да се у склопу презентације одрже радионице, предавања и семинари. Више информација налази се у прилогу.