ВЈЕШТИНА ЈАВНОГ НАСТУПА – К О Н К У Р С

ВЈЕШТИНА ЈАВНОГ НАСТУПА – К О Н К У Р С

Правни факултет Универзитета у Бањој Луци у сарадњи са Фондацијом Konrad Adenauer Представништво у Босни и Херцеговини организује радионицу Вјештина јавног наступа. Радиоца ће бити одржана 27.02.2021. године (субота) и 02.03.2021. године (уторак) путем онлајн платформе Zoom. Студенти ће имати прилику да науче о значају јавног наступа у савременом добу, начину писања политичког говора, као и техници јавног наступа као и да учествују у писању говора. Радионица је намијењена студентима Правног факултета Универзитета у Бањој Луци.

Предавачи ће бити виши асистенти Оливера Шево, ма и Игор Поповић, ма и асистенткиња Милица Ристић који су сарадници и ментори у Центру за реторику и говорништво „Institutio Oratoria“. Радионица подразумијева предавања, али и активно учешће студената.

Позивају се заинтересовани студенти да се пријаве путем мејла на адресе:olivera.sevo@pf.unibl.org или igor.popovic@pf.unibl.org. У пријави је потребно навести име и презиме, факултет и годину студија. Број мјеста је ограничен на 15 учесника. Одабрани полазници ће добити цертификат о похађању радионице. Заинтересовани студенти се могу пријавити завршно са даном 22.02.2021. године (понедјељак).