ВЈЕШТИНА ЈАВНОГ НАСТУПА –  К О Н К У Р С

ВЈЕШТИНА ЈАВНОГ НАСТУПА – К О Н К У Р С

Правни факултет Универзитета у Бањој Луци у сарадњи са Фондацијом Konrad Adenauer Представништво у Босни и Херцеговини организује онлajн радионицу Вјештина јавног наступа. Радиоца ће бити одржана 29.05.2020. године (петак) са почетком у 11 часова.

Студенти ће имати прилику да науче о значају јавног наступа у савременом добу, начину писања политичког говора, као и техници јавног наступа као и да учествују у писању говора. Радионица је намијењена за студенте Правног факултета Универзитета у Бањој Луци и Факултета политичких наука Универзитета у Бањој Луци.

Предавачи ће бити виши асистенти Оливера Шево, ма и Игор Поповић, ма и асистенткиња Милица Ристић који су сарадници и ментори у Центру за реторику и говорништво „Institutio Oratoria“.

Позивају се заинтересовани студенти да се пријаве путем мејла на адресе: olivera.sevo@pf.unibl.org или igor.popovic@pf.unibl.org. У пријави је потребно навести име и презиме, факултет и годину студија. Број мјеста је ограничен. Конкурс је отворен до 26.05.2020. године (уторак).