Prva godina Druga godina Treća godina Četvrta godina Master Magistarski Doktorski studij

Догађаји

23.08.2017

  • Почетна
  • Догађаји
  • Заједнички пројекат „Студентски правни тим“

Заједнички пројекат „Студентски правни тим“


Декан Правног факултета Универзитета у Бањој Луци проф. др Жељко Мирјанић и предсједник Уније студената Републике Српске Ратко Савић данас су на Правном факултету потписали Споразум о сарадњи.
Тим документом регулисана је сарадња потписника у реализацији заједничког пројекта под називом „Студентски правни тим“ Овај споразум закључен је за период од годину дана и дефинисан је са заједничким друштвено корисним циљем, а који се тиче унапријеђења права и положаја студената, ефикасности рада Уније студената Републике Српске као кровног студентског представничког тијела и стицања практичног искуства за студенте Правног факултета.
Предвиђено је такође да Унија студената Републике Српске  изабере студенте за студентски правни тим. Студенти ће се бирати на конкурсу који ће бити потпуно транспарентан а право учешћа имају  студенти друге, треће, четврте године и апсолвенти Правног факултета. Споразумом је такође предвиђено да Правни факултет обезбиједи наставнике и сараднике који ће бити ментори  члановима  студентског правног тима.
У разговору са  студентима, том приликом декан их је обавијестио о бројним активностима које предузима  управа Факултета како би се побољшали услови студирања.

Датум објаве - 23.08.2017

Повезани чланци


Нисте задовољни добијеним информацијама?

Све информације о упису можете добити на линку Информације о упису