Prva godina Druga godina Treća godina Četvrta godina Master Magistarski Doktorski studij

Догађаји

21.06.2017+++

  • Почетна
  • Догађаји
  • Завршена припремна настава за пријемни испит

Завршена припремна настава за пријемни испит


И другог дана припремне наставе за полагање пријемног испита на Правном факултету Универзитета у Бањој Луци сала је била испуњена до посљедњег мјеста. У односу на јучерашњи дан стигло је и неколико нових кандидата, што јасно говори да ни ове године није смањен интерес младих да на овом Факултету изучавају правне науке.
На почетку данашњег предавања из Историје професорица др Здрава Стојановић уручила је свим полазницима овог семинара позивницу нашег Факултета да присуствују такмичењу студената у бесједништву, које ће се одржати 27. јуна у 18 часова у амфитеатру Правног факултета.
Иначе, као што је и планирано, и данас су одржана по два часа предавања из Историје и из Српског језика и књижевности. Иако је ријеч о интерактивном предавању кандидати су могли да чују одговоре на свих 400 питања од којих ће се само нека наћи у тестовима за пријемни испит из Историје и из Српског језика и књижевности. Кандидати који су пажљиво слушали ова дводневна предавања сигурно неће имати проблема на пријемном испиту. Кандидати који нису слушали припремну наставу још имају времена да у Скриптарници на Факултету купе Приручник за припремање пријемног испита и да за ових неколико дана сами обнове градиво.


Још једном да подсјетимо да се документи за упис у прву годину студија првог циклуса на Правном факултету Универзитета у Бањој Луци предају закључно са петком, 23. јуном до 16 часова. Пријемни испит ће се одржати 26. јуна у 9 часова.

Датум објаве - 21.06.2017

Повезани чланци


Нисте задовољни добијеним информацијама?

Све информације о упису можете добити на линку Информације о упису